Display EdilKamin R664690 înlocuit cu WINET

Display EdilKamin R664690 înlocuit cu WINET
Prezentam cu plăcere experiența clientului nostru Silviu, care a ținut să ne spună cum și-a rezolvat problema cu afișarea unei centrale EdilKamin FLEXA datorită WINET.


 
Display-ul centralei mele, EDILKAMIN FLEXA, cumparata acum vreo zece ani s-a stricat. Am contactat centrul de service EdilKamin din zona mea pentru a-l putea înlocui, dar din păcate am constatat că acest display nu mai este disponibil și nu mai este în producție.
Trebuie să spun că centrala mea este în stare excelentă, a funcționat întotdeauna foarte bine și în total am cumpărat patru în familie: una pentru mine, una pentru fratele meu, unapentru socrii mei și una pentru apartamentul părinților mei. care este în prezent închiriată . Sunt centrale cu adevărat excepționale: nu au avut nicio problemă în toți acești ani.
Tocmai din acest motiv mi-ar fi fost rau sa fie nevoit sa o schimb doar din lipsa acestei componente dar fara display folosirea lui era practic imposibila.
Cautand pe internet am gasit WINET si am sunat la World Serv Instal   sa vad daca este compatibil cu central mea. Domnul. Aurel, a facut toate testele necesare si mi-a trimis un aparat WINET sa incerc cu aragazul meu, oferindu-mi si toata asistenta telefonica si verificand exact ca toate comenzile functionau corect cu centrala mea.
Acum centrala mea este in stare perfecta de functionare, pot sa o pornesc si sa o sting, sa-i reglez temperatura si puterea de functionare, sa reglez aprinderile si opririle programate in timpul saptamanii (inainte nu o faceam niciodata pentru ca doar ma gandeam la setarea orelor si zilelor centralei). display-ul mi-a dat bătaie de cap!!!).
Toate acestea atât la nivel local, cât și la distanță. Dar nu te speria daca nu ai wifi acasa: WINET creeaza o retea wifi fara acces la internet in camera in care se afla centrala . Deci poate fi folosit pentru a controla aragazul la nivel local chiar daca nu ai wifi (este cazul cu aragazul din casa socrii mei care nu au wifi).
Pe scurt, ca sa inchei, un produs excelent care mi-a rezolvat o mare problema!

 

Suport clienti Luni-Vineri 08.30-17.00 Sambata 09.00-13.00 Duminica Inchs

0371231991 comenzi@expertinstalatii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!